مدیریت رستوران داری

اگر تهیه غذای خوب و ارائه خدمات عالی برای شما مهم است، این یک شغل مدیریتی است که مناسب شماست.

که در آن خوراک و نوشیدنی ارایه و در همانجا صرف می‌شود .مطلوبیت خوراک ارایه شده، چیدمان مناسب و پاکی و تمیزی و… می‌تواند در کیفیت رستوران و شهرت آن نقش به سزایی داشته باشد.
مدیر رستوران مسئول اطمینان یافتن از رضایت مشتریان نسبت به کیفیت غذاها و خدمات ارائه شده است. او باید توانایی مدیریت کارکنان خود را داشته و در ارائه خدمات به مشتریان عالی و قوی باشد. مدیر رستوران باید بر کلیه امور رستوران از جمله روند تهیه و کیفیت مواد اولیه، ظاهر کارکنان و برخورد آنها با مشتریان و… به صورت روزانه نظارت کند. برخلاف تصور برخی مدیر رستوران فردی نیست که در یک دفتر نشسته باشد و منتظر دریافت گزارش از کارکنان و مشتریان باشد. او فردی فعال است که باید مرتبا و روزانه در جریان کلیه امور بوده و با بازدید از بخش های مختلف، بر آنها کنترل داشته باشد.
در رستوران مشتری های مختلف با فرهنگ های متفاوت وارد می شوند که هرکدام انتظارات خاصی از رستوران دارند. مدیر رستوران باید توانایی شناخت انواع سلیقه ها را داشته و برای کلیه خدمات و غذاها متناسب با آنها برنامه ریزی کند. او باید کاری کند که تا حد امکان همه انتظارات معقول مشتریان را برآورده سازد.


افزایش جذب مشتری رستوران رستوران ,مشتریان ,مدیر ,خدمات ,داشته ,کلیه ,مدیر رستوران ,او باید ,باشد مدیر ,و در ,که درمنبع

دکوراسیون داخلی رستوران های مدرن

مدیریت رستوران داری

بهترین رستوران های اصفهان

بهترین رستوران های تهران

رستوران هایی که غذای لاکچری با روکش طلا سرو می کنند

افزایش جذب مشتری رستوران

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تخفیفان آژانس مسافرتی قصران گشت فروشگاه اینترنتی قصه اُلگا کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. خرید ترازو باکیفیت Lunacq blogi مگا رمان مجله تفریحی نبض آنلاین رینگ لایت